• Hüvely bemeneti seb

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktorno/Ur! Stablin parkapcsolatban elek fogamzasgatlot szedek. Egy hete egy szexualis egyuttlet alkalmaval a parom szajjal ikenyeztetett odalent. O hajlamos szaj herpeszre es ekkor is volt meg egy apro seb a szajanal emellett erosen borostas volt. Az egyuttlet utan ket nappal erzekeltem, hogy vizelesnel nagyon csip a huvelybemenetemnel. Onvizsgalat soran vagott sebekhez hasonlot fedeztem fel a huvelynyilasom es a gat kornyeken. Meg aznap nyirokcsomo nagyobbodast eszleltem a nyakamban illetve a lagyek teruleten emellett torokfajasom is volt es feheres huvelyi folyasom. Nemi herpeszre gyanakodtam. Tegnap jutottam el nogyogyaszhoz ahol a doktor ur fizikalis vizsgalat soran megallapitotta hogy belul a huvelyben nincsen elvaltozas, kulso serelmi nyomokat latott de a herpeszt nek erositette meg. Ennek ellenere kaptam Telviran kremet es betadinozast javasolt elotte , hatha a sebek a holyagok visszamaradasai, var neki is megerositettem hogy nem lattam holyagokat magamon. Tegnap kentem be telviran kremmel magam de hajnalban iszonyatos torofajdalomra es allkapocs luktetesre ebredtem. A nyaki nyirokcsomim erosen meg voltak duzzadva es ennek tetejeben meg a nyelvenen es az also ajkamon aftak jelentek meg. Kerdesen hogy lehetseges a paromtol nem kaptam el a herpeszt csak a borostajaval sertette fel csunyan a huvely bemeneti reszt? A sebek miatt esetleg legyengult az immunrendszerem es elkaphattam egy virust? Folytassam a Telviran krem hasznalatat vagy kenegessem a serult reszt neogranormonnal inkabb? (Kepet mellekeltem). Elore is koszonom valaszat!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a hüvelybemeneti seb témában

        Kedves Kérdező! Megjegyzem, hogy kérdezőként férfi van megjelölve. A szeméremtesti és fent a torok probléma között nincs összefüggés,legfeljebb a legyengült immunrendszere.A lenti állapot ha mechanikus,(szakáll),gyorsabban gyógyulna,ha nem utófertőződik, mint az esetleges herpesz. A torok panasszal lássa szakember, lent nem csinál rosszat, ha felváltva mindkét gyógyszert használja.A képet nem sikerült átküldenie.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. március 20., 06:32; Megválaszolva: 2019. április 03., 12:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: