• Lelet értékelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr, kérem segítsen értelmezni a leletemet:2019.03.01. Konvencionális cytologia. HPV 39,35,66,31, tipizálva Kolposzkópos dg. normál Eszközös vétel: mindkettőről Pap. Feldolgozott - kóros hámelváltozások Laphám - atypusos sejtek, nem meghat. ASC Cintec Plus negatív. Korábbi 01.30. Pap. negatív kenetet mutatott. BOC-ban készült vizsgálataim voltak. Nagyon köszönöm, ha válaszol.

        Dr. Kiss György válasza a Lelet értékelése. témában

        Tisztelt Hölgyem ! Amennyiben a Cyntec Plus vizsgálat negativ, ugy megnyugodhat, mert hiába van jelen a 4 magas rizikófaktoru HPV virus , rosszindulatu elváltozástól nem kell tartania, de fél évente a HPV tipizálást rendszeresen ellenőrizni kell. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2019. március 14., 13:59; Megválaszolva: 2019. március 18., 19:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Mi vezethet alvászavarhoz?
        Az alvásra a szervezetnek az evésnél is nagyobb szüksége van.
        COVID-19 kisokos