• Frakcionált abrasio

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Az lenne a kérdésem, hogy február 7.-én volt egy elhúzodó vérzés miat küretem eltelt pár nap de minden reggel erős görcsökkel ébredek a vérzés közepes. A kérdésem hogy ez természetes vagy kialakúlt esetleg szövödmény? Köszönöm válaszát

        Dr. Kiss György válasza a Frakcionált abrasió témában

        Tisztelt hölgyem! A tünetek valóban összefügghetnek a méhen végzett müszeres beavatkozással, de amennyiben nem csökkennének és a vérzés változatlanul közepes erősségü lenne a következő napokban is, akkor nőgyógyászati vizsgálatot és hüvelyi ultrahang végzését javasolnék. Üdvözlettel: dr.Kiss. PS: Antibiotikum szedése mérlegelendő lehet.


        Kérdés: 2019. február 10., 12:32; Megválaszolva: 2019. február 11., 20:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: