• Nolicin, Urológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt dr. Úr/Nő! 2, 5 hete laparoscopos endometriosis műtétem volt. Azóta fáj a hugyhólyagom a vizeletürítés végén. Nem szúr, nem csíp, csak nagyon kellemetlen. A nőgyógyászom találgatni tudott, hogy talán a katéter sértette meg. nolicin 400-as gyógyszert írt fel, napi 2x1, 10 napig. A körzeti orvosom kért vizelet és vérvizsgálatot, gyulladás, EGFR, vizelet teljesen normális értéket mutat, semmi kóros, ő nem javasolt semmit. Elbizonytalanodtam. Beszedjem, vagy ne szedjem. Kell-e ekkora dózis? Refluxos is vagyok, nem szívesen szedek gyógyszereket, csak ha nagyon muszály. Megelőzésként írta volna fel? Kérem segítsen a bizonytalanságomban Köszönettel és tisztelettel

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        A vizelési panasz gyulladásra utal önmagában. Ezért is tanácsos a felírt készítmény alkalmazása, az ajánlott mennyiségben. Amennyiben az alkalmazott készítmény után is panasza lenne, keressen fel urológus szakorvost.


        Kérdés: 2019. január 29., 19:41; Megválaszolva: 2019. február 02., 15:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Egymillió migrénes
        Volt már valaha olyan mértékű fejfájásod, hogy nem tudtál dolgozni?