• Érdeklödés

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jo napot kívánok dr úra rákszürés eredményem véleményére lennék kiváncsi nert félek hogy nagy baj van! Részletes diagnozi:mirigyhám elváltozás Atypusos mirigyhám ismeretlen jelentöséggel AGC_NOS! Méhnyak eredetü. Jav ismétlés 3 ho mulva.HPV tipizálás! De 2017 februárban volt egy laphám eltérésem de utána rendben voktak az eredményeim 2 szer voltam és most nem jo ismét! Félek hogy nagy baj van mi a tehendö? Köszönöm szépen!

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        Kóros mirigyhámsejtek jelenlétére utal a méhnyakon a lelet: AGC-NOS - bizonytalanul megítélhető kóros mirigyhámsejtek.Ezen cytológiai lelet esetén, szükség esetén gyulladás ellenes kezelést kővetően, kontroll javasolt. Ismétel vizsgálat és cytológia végzése szükséges-3 hó múlva-, a továbbiak ettől függően.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 30., 10:40; Megválaszolva: 2019. január 02., 21:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: