• Utalhat rákos sejtre?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorúr! Azért fordulnék önhöz, mert nagyon aggódom! 5.én voltam nőgyógyászaton, ahol az orvos készitett ultrahangot és vett rákszűrést is. Az ultrahangon 86mm×46mm es ut Ut ü ben szab szerk.4 mm-es endometrium végigkövethetően. M ov. Szab szerk. tüszőkkel. Jelenleg letokot gócos folyamat vagy cysticus képlet jelenleg nem det.Douglas szabad. A rákszűrés közben végzett vizsgálat közbeni eredmény Bővebb gombás flour.Gyull.vérbő hüv falak Portió folytatásban kp.nagy uterus egyenesben, környezete Douglas szabad. Adnexumok részéről kóros nem tap.jelenleg kismed.ben fájdalomérzet nem válltható ki. Kolp; A. zónában kőrköröy gyull.cervicalisátió Cyt HI 1951 /2018 DG Diabetes mellitus Kolp.myc Cervicalisátió uteri R. Gyno PII Demyc150mg I 2x Kezelés után hüvc ekkor Albotyles ecsetelés 3hét mulva cyt érz vissza Azt mondta az orvos, hogy álméhszájsebem és csunya gombás, gyulladásom van. A mintavétel után véreztem bár azt mondta, hogy elmulik estére. Igy reggel bevettem a dermycid kapszulat es tettem fel egy kupot. Azonban a vérzés nem mult el és mai napig is(3)napja tart. 3.nap bevettem a másik kapszulat de a kupot nem tettem fel. Az orvos szerint P3 as lesz a leletem.mivel az alhasam nagyon fáj és ritkán beleszur...valamint a huvelyben is van szuras érzés, félek hogy daganat van a ményaknál vagy a hüvelyben. Január 4.én kell visszamennem, de addig nagyon aggodom hogy rákos vagyok. Elnézést a regényért.Köszönöm válaszát! Tisztelettel!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a méhszáj erozió, gombás fertőzés témában

        Kedves Kérdező! A lenti elhanyagolt gombás fertőzés nem függ össze alhasi fájdalommal. A hüvelyi érzékenység GOMBÁS GYULLADÁSSAL KAPCSOLATOS.Nem jelent rosszindulatú elfajulást. A kúpot vagy bármely más gombaellenes hüvelykúpot mindenképpen fel kell helyezni, akár Canesten is lehet. De a gombaellenes szerek után hosszú távin használja recept nélkül kapható valamelyik hüvelyi protexint. Kezdetben naponta, majd hetente kétszer néhány hétig, végül heti egyet hónapokig. Ezzel a diabétesz miatt gyengébb szöveti ellenállását támogatná bármilyen jövőbeli kórokozó fertőzésével szemben. Az ecsetelés jót fog tenni.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 08., 14:06; Megválaszolva: 2018. december 13., 13:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: