• Női fitymaszűkület

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt dr. Papos István Doktor Úr! Köszönjük a lehetőséget, hogy írhatunk Önnek ezen a fórumon! Barátnőmmel erősen vélelmezzük csiklójának fitymaszűkületét. Mind nyugalmi, mind izgalmi állapotban klitoriszának csak egy minimális, oldalsó része hozzáférhető, a fityma nem húzódik hátra és nem is hátrahúzható. Így szexuálisan életünk rendkívül hiányosnak éljük meg, erős pszichés teherként el is vagyunk keseredve emiatt. Mivel teljes, harmonikus nemi életet szeretnénk élni, ezért kérjük szíves segítségét! A témában szinte kizárólag csak a férfi fitymaszűkületről találtunk információkat és hozzáférhetőségeket. Egyfajta specialistát keresünk, mert azt gondoljuk, hogy a fitymaszűkület, s különösen a női fitymaszűkület a szakterület egy kicsiny, szűk szegmense. Ebben tévedhetünk, de mivel - talán méltányolható módon - a lehető legjobb kezelést szeretnénk a párom számára, ezért a diagnózis felállításához és a további, feltehetően urológiai sebészeti beavatkozáshoz ezúton keressük azt a remélhetőleg kiváló emberi kvalitásokkal is rendelkező urológus szakorvos kollégát, aki korszerű tudással, illetve komoly tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik ennek a betegségnek kezelésében. Budapestiek vagyunk, elsősorban itteni kapcsolatot szeretnénk, de ha az ajánlat vidékre szólít bennünket, azt is meg tudjuk oldani. Előre is köszönjük szíves megértését és segítségét! Tisztelettel és üdvözlettel: Géza

        Dr. Papos István válasza a clitoris témában

        Azt gondolom, hogy panaszával nőgyógyász kollégához forduljon, ő fogja megállapítani, hogy valóban szükséges-e bármilyen beavatkozás.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 06., 21:20; Megválaszolva: 2018. december 09., 16:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: