• Nuvaring használat mellett vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        A hüvely gyűrű használata során néhány nőnél váratlan vérzés jelentkezhet a menstruációs időszakok között. Ekkor minden esetben hagyja a gyűrűt a hüvelyben, és a szokott módon folytassa a gyűrű alkalmazását! Ha a rendhagyó vérzés folytatódik, erősödik vagy újrakezdődik, keressen fel nőgyógyászati szakrendelést. A rendellenes vérzés okának megállapítására szakvizsgálat szükséges.


        Kérdés: 2018. december 01., 09:46; Megválaszolva: 2018. december 04., 21:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Egymillió migrénes
        Volt már valaha olyan mértékű fejfájásod, hogy nem tudtál dolgozni?