• 6 nappal elobb jött meg.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem! Kb. 3 éve szedem a mistral fogamzásgátlót. Az utóbbi fél évben azt vettem észre hogy egy keményebb edzés után pecsételő vérzésem volt a menzeszem előtt de csak két napig tartott, majd amikor kellett rendesen megjött. Most viszont egy keddi napon megjött rendesen szexuális együttlét után. Amikor csütörtökig van még a fogamzásgátlómból. A nemiéletemet kicsit sem tartom rendszeresnek. Az étkezésem sem normális össze-vissza eszem. A folyásom is néha furcsa szagú néha pedig minden a legnagyobb rendben. Mitől lehet ez? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        A szexuális együttlét utáni vérzés, kontakt vérzés, gyulladásra utal. A rendszertelen étkezés, a gyógyszer nem megfelelő felszívódása befolyásolhatja a menstruációs vérzést, rendellenes vérzés jelentkezhet. A túlzott fizikai megterhelés szintén vérzési rendellenességet okozhat. Jelen esetben a konkrét okot nőgyógyászati szakvizsgálat után lehet megmondani. Szakorvosi vizsgálat tanácsos.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. november 01., 06:05; Megválaszolva: 2018. november 04., 19:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: