• Ciszta

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt dr úr. A problémam az lenne hogy a nőgyógyász talált egy 51x40 mm egyrekeszes sűrű benékű bevérzett cisztát. Gyógyszert nem irt de el mondta hogy be csavarodhat és ha magaslázam lesz akkor menjek vissza. Menszesz után kontrol. A panaszaim feszülő has görcs alhasi és deréktáji fájdalom fel puffadt has nehéz széklet hőemelkedések a menstruáciom 3 napja késik. Az orvosomnak irtam de nem igazán reagált. Nov 8-án menne a repülöm. Dr úr a kérdésem ön szerint van rá esély hogy el tünjön vagy menjek egy másik nőgyógyászoz mit kellene csinálnom?

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        A panaszai és a menstruáció késése miatt ismételt nőgyógyászati szakvizsgálat javasolt. A feszülő, puffadt has, hőemelkedés az gyulladásra utal. A menstruáció elmaradása miatt a terhesség vizsgálata szükséges. Ezek birtokában lehet meghatározni a további teendőket. A gyulladás kezelésére gyógyszer szükséges. A ciszta nagysága önmagában nem feltétlen igényel beavatkozást.


        Kérdés: 2018. október 16., 16:48; Megválaszolva: 2018. október 22., 20:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: