• Hüvelyflóra

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt doktor úr! Két hete vettek tőlem kenet mintát, csináltak laboratoriumi viszgálatot. A leletemen az áll hogy III. tisztasági fok: Döderlein flóra nincs, sok fehérvérsejt és vegyes baktériumflóra van. Ki tudná nekem fejteni, hogy mi ez pontosabban? Kaptam rá cns kúpot, azt már használom..azt mondták nagyon jó. Csak félek, hogy rosszat jelent az a 3as tisztasági fok. Köszönöm előre is! Üdvözlettel: Horváth Mariann

        Dr. Szalóczy Péter válasza a hüvelyfertőzöttség témában

        Kedves Mariann! A hüvely glikogén-dús váladéka, védettsége, egyenletes hőmérséklete miatt a legvonzóbb terep bármely kórokozónak, főleg gombának vagy baktériumoknak. Nagyszerű természetes védettségét a tejsav vagy Dőderlein baktériumok milliárdnyi jelenléte adja.Ezek a hüvelyhám glikogénjéből tejsavat gyártanak saját anyagcseréjükhöz, ami miatt az egészséges hüvely váladéka, kémiailag kifejezetten savas, Ph 3, 5-4, 0 közötti.ezt a savasságot semmilyen más kórokozó nem viseli el.Ha a tejsav baktérium katonaság meggyengül, vagy elpusztul, védtelen a vár, bárki arra keveredő, jelenlévő kórokozó elfoglalhatja. Elpusztul e tejsav baktérium minden antibiotikus kezelésben, hormonszegény állapotban, (tejelés, menopauza, tartós fogamzást gátló hormontabletta) és máris jelentkezhetnek a tünetek, csípő, égő viszkető érzés, váladék többlet. A CNS elpusztítja a bármilyen kórokozót, de a tejsav baktériumokat is. Ezért az utolsó kúp után másnaptól 3-4 napig azonnal indítson napi egy hüvelyi protexin felhelyezést, recept nélkül ma már sokféle van, bízza a patikusra. Ezekben milliárd élő tejsavbaktérium van táptalajostól, hogy mielőbb uralják el a hüvelyt a tökéletes védelemmel a jövőre. De a legfontosabb, hogy a továbbiakban heti egyet évekig helyezzen fel. Nem lesz kellemetlen újrafertőződése többé.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. szeptember 22., 10:43; Megválaszolva: 2018. szeptember 22., 11:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés