Meddőség

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Nőgyógyásznál jártam ma fertőzés miatt, a papíron az van, hogy felt: kevert jell. fluor. Váladékvizsgálat: III. Tiszt. Fok. Gombavizsgálat: pozitív CNS kúpot kaptam rá, illetve majd hüvelyflóra helyreállítót kell használnom. Azt mondta megnézi, nem e ment feljebb a fertőzés, de nem tudta, mert szűz vagyok és nagyon kellemetlen volt, így azt mondta lényegtelen., De hogy lenne már lényegtelen? Ha fentebb ment akár meddő is lehetek, nem? HA FENTEBB MENT IS ELÉG A KÚP? Honnan tudom, ha a kismedencében is van? Antibiotikum nem kellett volna? Tőle is megkérdezte, annyit mondott újra, hogy lényegtelen., De miért? Az ilyen hüvelyfertőzések okozhatnak meddőséget vagy ahhoz több kell? Köszönöm válaszát, és bocsánat csak egy picit megijedtem. Nem szeretnék ezzel játszani.

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászati betegségek témában

A CNS kúp: antibiotikumot, gombellenes és fertőtlenítő anyagot tartalmaz, gyógyszertárban készíthető készítmény. A hüvelygyulladás kezelésére alkalmas. A méh, a méh körüli gyulladás megállapítása, kizárása szükséges.Ennek vizsgálata hüvelyen vagy végbélen keresztül vizsgálható. Néhány napon belül panasza nem rendeződik, alhasi fájdalmat tapasztal akkor ismételt szakvizsgálat jön szóba. Ekkor szájon át antibiotikum kezelés szükséges.

Kérdés: 2018. március 26., 14:25; Megválaszolva: 2018. március 27., 21:57

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Candida gomba
Jó napot! Tegnapi nap folyamán kiderült, hogy candida gombám van. Az utolsó szexuális együttlétem után, vörös enyhén véres hüvelyinyálkahártyám volt. Másnap...
Lehetek terhes?
3 éve vagyunk házasok a férjemmel és próbálkozunk a kisteso projekten én szeptemberben töltöttem a 40.-et a férjem a 34.-et a férjemnek van egy 10 éves kisfia...
Peteérés, terhesség elősegítése
Tisztelt Doktor úr/nő! Olyan problémával fordulok önhöz, hogy április óta rajta vagyunk a kistesó projekten, de eddig még nem sikerült. a mostani ciklusom 4....
Hyperprolactinaemia és a kombinált...
Üdvözlöm! Szeretném kikérni a véleményét a doktoraim döntéseiről, mert kétségeim merültek fel a gyógyszereim együttes alkalmazásával kapcsolatban. A történet:...
Condyloma+negativ hpv, kóros...
Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Az elmúlt fél évben másodszor is visszatérő condylomat kellett kezeltetnem. A legutóbbi szemölcs eltávolításon (szept 7.) egyben...