rendellenes vérzés

Tisztelt Doktor Úr! Már olyan 4 éve szedem a Gestomix tablettát soha nem volt gondom vele. Azonban a múlt hónapban 2-szer jött meg a vérzésem, a mostani hónapban pedig előbb is jött meg.Ráadásul a vérzést nem jelezték a szokásos tünetek, hasfájás, levertség... A vérzés elég minimális, de azért aggódom, nem a rendes menstruációm, ami szokott lenni és erősebb mint a pecsételő vérzés.Ez mitől lehet?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza áttöréses vérzés témában

Kedves Kérdező! Legjobb az lenne, ha egy komplett ciklusra szüneteltetné a gyógyszert, majd az első spontán vérzése első napjától újra indítaná a Gestomix tablettát vagy bármely korszerű kis dózisú hasonlót. A szünetben fokozottan fogamzóképes lehet, használjak condomot vagy helyi hüvelyi fogamzásgátlót. (Patentex, Pharmatex)

Kérdés: 2017. szeptember 08., 23:07; Megválaszolva: 2017. szeptember 09., 20:00
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Barnás folyás
Eddig kétszer voltam nőgyógyásznál, aki mindent rendben talált nálam és már csak a vérvétel eredményére várunk , de sajnos őt egy ideig nem...
vérzészavar
Tisztelt Doktor úr! Júniusban nőgyógyászati vizsgálatot és vérvételt követően dienille tablettát kaptam, melyet az előírásnak megfelelően...
Áttöréses vérzés fél év után?
Üdvözlöm Doktor Úr! A következő lenne a kérdésem: miért jelentkezett áttöréses vérzés? Egyáltalán annak nevezhető-e az esetemben? ...
Rutascorbin
Tisztelt Doktornő/Doktorúr! 24 éves vagyok, kb. 2 éve szedek Zoely fogamzásgátlót. Ciklusom 2. hetében tegnap együttlét után minőségében és...
Menstruációs vérzés