Canesten-szoptatás

Ha 1, 5 éves kislányom már csak naponta egyszer (elalvás előtt) szopizik, lehet Canesten hüvelytablettát alkalmazni? Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Canesten szoptatás témában

Tisztelt Hölgyem!

Szoptatás alatt valóban jobb minden gyógyszertől tartózkodni, de és amennyiben panaszai olyan mértéküek, hogy kup használatát igénylik, akkor 4-5 alkalommal éljen vele, de rendszeres használat nem ajánlott.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2017. május 18., 13:40; Megválaszolva: 2017. május 19., 09:23
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?