• Mi bajom van ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő! Évek óta szenvedek azzal a problémával hogy rendkívül diszkomfort érzés odalent és kellemetlen szagú. Szinte már mindent kipróbáltam, lactofeel, klion, , gynophilus protexin, idelyn, betadine huvelykup utána szinten ghynophilus, canesten, most hat napig fluomizin,melle szájon át szedheto bonolact pro+femina. De az eredmény ugyanaz. Enyhül a szag és a diszkomfort érzés de teljesen nem szunik meg. Miután abba hagyom pedig teljesen visszatér. Nagyon kellemetlen, néha napján elviselhetetlen szagú. Valamikor erősebb a szag néha viszket is de ez ritka a menstruaciom napra pontos azzal nincs probléma. Folyasom nem erős, legnagyobb problémám az állandó kellemetlen szag. Teljesen elvagyok keseredve, szinte mindent kipróbáltam. Úgy érzem én örökre ilyen maradok. Nemi életet nem elek, szűz vagyok! Kérem segítsen megszüntetni a problémát.

        Dr. Kiss György válasza a kellemetlen szag témában

        Tisztelt Hölgyem ! Célszerü lenne akkor vizsgálatra menni, mikor a kellemetlen szagot érzi v.dyscomfort érzése van és hüvelykenetből gomba és bakterium tenyésztést végeztetni, illetve a sexuál uton terjedő kórokozók /HPV,Chlamydia,Ureaplasma,Micoplasma,Atopobium,Gardnerella/ meghatározást is. Bármi kóros kiderül, azt célzottan kezelni,de a kura után feltétlenül használjon helyileg probiotikumokat / leveléből kitünik, hogy elég sokat ismer már / de ezeket életvitelszerüen-hetente 2 alkalommal legalább használja,akár van panasza v.nincs. Ezzel, a hüvelyi lactobacilus flóra müködését segiti, mely a hüvely pH-t 3,8-4,2 között tartja. Cickafark, tőzegáfonya v. kamilla rendszeres használata sem ördögtől való akár teák akár ülőfürdők formájában. Üdvözlettel: dr. Kiss.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. január 17., 21:27; Megválaszolva: 2017. január 19., 09:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: