fehérvérsejt a vizeletben

Tisztelt doktor úr! 35hetes kismama vagyok, és vizelet vizsgálati eredményem nagyon aggaszt.. A nitrit pozitív lett, Fvs 500, 00 fvs/ul, fehérje 0.3g/L Nem vagyok orvos és nem akarok okoskodni de ez még számomra is nyilvánvaló h túl sok... Vizelet üledék 30-35 fvs, sok lhs, bakt **** Azonnal felkerestem az orvosomat, mondtam h fehér folyásom van egy ideje, de nem fáj, nem ég, nem csíp a vizeletem.Vérnyomásom normális, lábaim nem dagadnak, talán kezem nagyon picit. Azt mondta rakjak fel egy Canesten combit és ne foglalkozzak vele, mert ez a terhesség vége felé már normális... Hát mit mondjak nem nyugodtam meg egyáltalán. Nem lesz baja a babának? Félek nehogy valami fertőzést kapjon Köszönöm türelmét és válaszát!

Dr. Kiss György válasza fehérvérsejt a vizeletben témában

Tisztelt Hölgyem!

Nem lesz baja a babának.

36. héten kötelező a hüvelyváladék bacterium leoltása és abból ugyis kiderül, hogy van-e kóros eltérés, kérem ezt végeztesse el, még akkor is, ha az uj eljárási renben már nem lenne kötelező.

Aggodalma természetea, de vizelet eredményét a hüvelyváladék nagyban befolyásolhatja! A korrekt eredmény csapolt vizeletből lehet kapni, de azt, mivel semmi vizelési panasza nincs- felesleges elvégezni.

Izgalmas hetek ezek, de kérem ne idegwskedjen, minden sikerülni fog!

Üdvölettel: dr.Kiss

Kérdés: 2016. március 11., 16:17 ;Megválaszolva: 2016. március 11., 19:58
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mellfájdalom lehet mozgásszervi ok
Mestruáció
Változókor, égető érzés...
Nem hat a gyógyszer?
Alkalmi kis adag béta...