Fehérvérsejt a vizeletben

Tisztelt doktor úr! 35hetes kismama vagyok, és vizelet vizsgálati eredményem nagyon aggaszt. A nitrit pozitív lett, Fvs 500, 00 fvs/ul, fehérje 0.3g/L Nem vagyok orvos és nem akarok okoskodni, de ez még számomra is nyilvánvaló h túl sok.. Vizelet üledék 30-35 fvs, sok lhs, bakt **** Azonnal felkerestem az orvosomat, mondtam h fehér folyásom van egy ideje, de nem fáj, nem ég, nem csíp a vizeletem. Vérnyomásom normális, lábaim nem dagadnak, talán kezem nagyon picit. Azt mondta rakjak fel egy Canesten combit és ne foglalkozzak vele, mert ez a terhesség vége felé már normális.. Hát mit mondjak nem nyugodtam meg egyáltalán. Nem lesz baja a babának? Félek nehogy valami fertőzést kapjon Köszönöm türelmét és válaszát!

Dr. Kiss György válasza fehérvérsejt a vizeletben témában

Tisztelt Hölgyem! Nem lesz baja a babának. 36. héten kötelező a hüvelyváladék bacterium leoltása és abból ugyis kiderül, ,hogy van-e kóros eltérés, kérem ezt végeztesse el, még akkor is, ha az uj eljárási renben már nem lenne kötelező. Aggodalma természetea, ,de vizelet eredményét a hüvelyváladék nagyban befolyásolhatja! A korrekt eredmény csapolt vizeletből lehet kapni, de azt, mivel semmi vizelési panasza nincs- felesleges elvégezni. Izgalmas hetek ezek, de kérem ne idegwskedjen, minden sikerülni fog! Üdvölettel: dr. Kiss

Megválaszolva: 2016. március 11.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Canesten kombi terhesség alatt
Csiklófájdalom
HPV fertőzés kezelése
Klion D 100 csere
Érthetetlen citológia
Loop konizácio