Fogamzásgátló hatásai

Tisztelt Doktor úr! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz hogy a pharmatex hüvelykúp fogamzásgátlót használtam amikor a párommal együtt voltunk.Elsö alkalommal használtam ezt a gyógyszert. A menstruáciom a múlthéten múlt el a párommal szerdán voltam és tegnap megint megjött a menszeszem. Lehetséges hogy a pharmatex fogamzásgátló hatása vagy más probléma miatt? Köszönettel: Krisztina

† Dr. Szalóczy Péter válasza Fogamzás esélye témában

Kedves Kérdező! A helyi fogamzásgátlónak nincs köze a vérzésrendetlenséghez. Ennek valamilyen kisebb hormonális pontatlanság az oka. Ha ismétlődne, vagy folytatódna, csak akkor menjen nőgyógyászhoz. Felmerül a kérdés bennem, miért nem használ a babaprogram aktualitásáig egy korszerű hormonális fogamzásgátló szert?

Kérdés: 2016. március 04., 17:37 ;Megválaszolva: 2016. március 04., 18:04
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fogamzásgátlás
Lehetséges-e a megtermékenyítés, ha barátnőm menstruációja előtt kb 1 nappal voltunk együtt és kiszakadt az óvszer, de nem élveztem bele?...
Fogamzásgátlás
Lehetséges-e a megtermékenyítés, ha barátnőm menstruációja előtt kb 1 nappal voltunk együtt és kiszakadt az óvszer, de nem élveztem bele?...
Lehetek-e terhes?
Jó napot! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy az aktus során a védekezés elmaradt, nem szedek fogamzásgátlót és az e hónapi ciklus...
Lehetek-e terhes?
Tisztelt Doktor Úr! Érdeklődni szeretnék, tegnap a párommal két alkalommal szeretkeztünk egymás után, óvszerrel védekeztünk mindkét alkalommal....
Mellfájdalom lehet mozgásszervi ok