Ismeretlen eredetű vérzés

Tisztelt Doktor úr! A történetem a következő lenne: Január 18-án volt egy laparoszkópiám és egy hiszteroszkópiám. Petevezeték átjárhatósági vizsgálatom volt és közben "megnézték", hogy mi nem stimmel odabent, mivel babát szeretnénk már 2 éve, de sajnos nem sikerült, valamint mindig fájt a hasam és vérzészavarom is van. A beavatkozás során kiderült, hogy mindkét petevezetékem el volt záródva, csak a baloldalit tudták megnyitni, mert a jobb oldalit, valami, valószínűleg egy kisebb mióma zárja el voltak hashártya összenövéseim és méhsövényem, amiket megszűntettek. A műtét óta pecsételő vérzésem van, az orvosom írt fel Duphastont, azt mondta, hogy attól majd elmúlik és, ha abbahagyom, akkor fog megjönni, a 3.ciklusnapon pedig kezdjem el szedni a Clostilbegyitet. A probléma az, hogy a vérzés nem múlt el sőt, még kicsit erősebb is lett és enyhe nyomásszerű fájdalmat érzek a bal oldalán a hasam alsó részének. Ön szerint mitől vérezhetek? Nem lehet, hogy a műtét során megsérült valamim? Annyi, hogy egy napra megszűnt a pecsételés és akkor voltam együtt a párommal. Ön szerint van értelme elkezdeni a Clostilbegytet, ha tudom egyáltalán, hogy melyik a 3. nap? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel! D. D.

Dr. Kiss György válasza ismeretlen eredetü vérzés témában

Tisztelt Hölgyem!

Valóban, kissé korainak tartom a Clostylbegit használatát, jobb lenne megvárni egy normális ciklust.

A vérzésröl az a véleményem, hogy Önnél 2 hete egy méhüri beavatkozás történt, jelenleg panaszai vannak, ezért indokolt, hogy kezelőorvosát felkeresse. Hüvelyi ultrahang vizsgálat végzése ilyen esetben sok mindent tisztázhat!

Üdvözlettel: dr. Kiss.

Kérdés: 2016. február 02., 21:26 ;Megválaszolva: 2016. február 03., 16:36
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mellfájdalom lehet mozgásszervi ok
Mestruáció
Változókor, égető érzés...
Nem hat a gyógyszer?
Alkalmi kis adag béta...