Menstruacios gondok

TDoktorÚr! 43 eves vagyok.Vannak klimaxos tüneteim.Decemberben ket hét késéssel jött meg a mensesem 3-4napig tartott es mennyisegre kevesebb a szokásosnál.Félidőben pecsételő vérzésem volt 2-3napig, majd a 21.napon megjött a mensesem és meg jelenleg is tart 12.napja a mennyiség norm.Voltam orvosnál minden rendben volt, a rakszűrés eredménye is neg.volt. Az orvosnal a pecsetelő verzes idejen voltam.2013 ban volt mar hasonlo gondom de akkor 3 het utan megjött a mensesem es rendben is volt mostanaig.Ekkor a DrÚr irt föl Exacyl tbl-at szukseg eseter de nem volt ra szüksegem. A tanácsat szertnem kérni hogy mit tegyek es most elkezdtem szedni az Exacylt és meddig szedjem. Az orvosom 2het szabadsagra ment ezert fordultam Önhöz segítségért.Válaszát előre is köszönöm.Üdvözlettel Sz.Tímea

Dr. Kiss György válasza Menstruációs gondok témában

Tisztelt Hölgyem!

Helyesen tette, hogy elkezdte szedni a gyógyszert. 2x1-t nyugodtan szedhet 2 hétig, de kezelőorvosával találkozva a nőgyógyászati vizsgálaton kivül hüvelyi ultrahang végzése és laboratóriumi kivizsgálás/ hormon meghatározás / - melyet biztosan Ő is javasolni fog. 43 éves korban valóban illik tisztázni a dolgokat!

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2016. február 01., 19:38 ;Megválaszolva: 2016. február 02., 08:49
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mellfájdalom lehet mozgásszervi ok
Mestruáció
Változókor, égető érzés...
Nem hat a gyógyszer?
Alkalmi kis adag béta...