Pattanásszerű képződmény nagyajkakon

Tisztelt Doktor Úr! Körülbelül másfél hete megjelent egy db pattanásnak kinéző, keményebb kiütés az egyik nagyajkamon a hüvelybemenethez közel. Másfél hét alatt nem változott különösebben, bőrszínű vagy enyhén pirosas színű, szabályos, nem kifejezetten puha. Nem viszket és nem fáj. (Tehát nem hiszem, hogy pattanás, mert még enyhén sem fáj.) Nemi életet a jelenlegi partneremmel másfél hónapja élek, mindig óvszerrel. Mindenképpen el fogok menni nőgyógyászhoz, amint tudok, de még 2 hétig külföldön tartózkodom, addig nem tudok. Mi lehet ez a dolog? Méhnyakrák elleni védőoltást kaptam 12 éves koromban.

Dr. Szalóczy Péter válasza nagyajak képlet témában

Kedves Kérde6ző! A képlet számtalan ártalmatlan szemölcsszerű hámelváltozás lehet. nincs jelentősége, nyugodtan várjon hazajöveteléig.Ha kell, ecseteléssel, esetleg lézerrel könnyen eltávolítható.

Kérdés: 2016. január 27., 01:45; Megválaszolva: 2016. január 28., 09:30
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nagy fájdalmas duzzanat van a...
3-4 hónapja előjön a nagy ajkak mellett bal oldalon (félig rajta) egy meggy nagyságú csomó ami kemény és a belseje fehéres, fáj ha megmozdulok. Nem...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...
Negatív CINtec Plus