Hüvelyégés

Egy éve állandó hüvelyégéssel szenvedek rengeteg orvosnál voltam több baktérium volt a hüvelyben de a sok antibiotikum sem enyhíti az égést.elviselhetetlen.sokszor pisilédi inger is párosul mellé pokol az életem.több orvonál jártam senki nemtud mondani semmit.tudna ebben segíteni nekem köszönettel. Anna

Dr. Szalóczy Péter válasza visszatérő hüvelypanasz témában

Kedves Anna! Minden gyógyszer, akár baktérium, akár gombaellenes, akár helyileg akár szánjon át, mindig kiirtja a hüvely védő tejsav baktériumokat, megszűnik a védelemhez szükséges savas állapot és azonnal újra befertőződik valamilyen kórokozóval. Ennek vége csak akkor lesz, ha a jelen panaszt okozó célzott gyógyszeres kiirtása után azonnal használni kezdi naponta valamelyik hüvelyi protexint recept nélkül kaphatók. Olvassa el a használati utasítást, de elfogyásával heti 1 x még hónapokig helyezzen fel egyet. A partner kezelése önnel együtt kötelező, remélem megtörtént a visszaoltások elkerülésére. Nincs megoldhatatlan probléma!

Kérdés: 2016. január 24., 12:35; Megválaszolva: 2016. január 24., 19:40
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Lactacyd használat
Tisztelt Doktorúr! Lactacyd shooting intim mosakodót vettem, de azt olvastam, hogy a ph értéke 5, 2. (interneten, a dobozon nincs rajta) Nem tudom...
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...