Várandóság és Mellhártyagyulladás

Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy kaptam egy mellhártyagyulladást amire kaptam Augmentin, Diclofenac, Noacid, és Sinecod gyógyszereket. Csináltak mellkas Rtg-t és ma reggel kiderült hogy állapotos vagyok, maximum 1 hónapos. A doktornőt hivtam és azt mondta ezeket a gyógyszereket nem szedhetem terhesség alatt. A nőgyógyászomhoz jövő héten tudok menni. Hogyan lehet igy kezelni a mellhártyagyulladásomat!? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Kiss György válasza Várandóság és mellhártya gyulladás témában

Tisztelt Hölgyem!

Kérem, keresse fel orvosát, aki a mellhártya gyulladást megállapitotta és a gyógyszerelést a kora terhességnek megfelelően alakitsák át.

Ezt követően, ha nőgyógyásza a jövő héten megállapitotta a terhesség korát akkor már az aktuális mellhártyagyulladás okozta tünetek és a nőgyógyászati statusz alapján egyeztetni lehet a további therápiát.

Ez egy kényszerhelyzet és több véleményt kell egyeztetni, de ne késlekedjék.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2016. január 23., 15:05; Megválaszolva: 2016. január 23., 17:30
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...
Negatív CINtec Plus
Endometriózis
Tisztelt Doktornő! 2017 novemberében volt egy méh eltávolításom petefészkekkel együtt. A szövettani eredményem endometriózist állapított meg...