Késett a havim, görcsölök

Üdvözlöm! 21 éves nő vagyok.Utolsó menstruációm dec.16-án volt, a ciklusom pedig általában 31napos, azaz most januárban 15ére számítottam volna. Viszont párommal már terveztük a gyermeket így dec.31én meg is történt a dolog. Várható menstruációm napjai előtt ugyanazok a tünetek jelentkeztek, mint normális esetben: feszülő mell, derékfájás, falásroham, kisebb hasi görcsök. De ezek mellett éreztem, hogy valami mégis más. Reggel hányingerem volt, napközben többször szédültem. Nem jött meg. Jan.16án csináltam egy tesztet, de valószínű, hogy korán, negatív lett. 19-én még mindig nem jött meg, viszont 20-án rózsaszínes folyásom volt, nap folyamán többször is görcsöltem, azt hittem megjön.Később pedig a nap folyamán minden wc-zéskor figyeltem és egyre több már vérszerű, barnás, de mégsem szokásos állagú volt. Egész nap be-be görcsölt a hasam, többször volt hányingerem, rosszul éreztem magam. Ma már 21-e van és tampont kellett felhelyezzek, mert egyre sűrűbb vérzésem van. Félek, hogy vetélés.Leghamarabb hétfőn rendel nőgyógyász, de addig sem hagy nyugodni a dolog. Nagyon szeretném a babát! Csináljak-e tesztet? Várom a segítő válaszát!

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászati betegségek témában

Terhesség esetén a terhességi vizelet teszt pozitív. Az korai vetélés esetén is pozitív.

Végezzen ismételten terhességi vizelet tesztet.Ennek birtokában szakorvosi vizsgálat tanácsos.

Kérdés: 2016. január 21., 16:00 ;Megválaszolva: 2016. január 23., 18:02
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Lehetek terhes?
Peteérés, terhesség elősegítése
Tisztelt Doktor úr/nő! Olyan problémával fordulok önhöz, hogy április óta rajta vagyunk a kistesó projekten de eddig még nem sikerült. a mostani...
Segítséget kérnék
hyperprolactinaemia és a kombinált...
Üdvözlöm! Szeretném kikérni a véleményét a doktoraim döntéseiről, mert kétségeim merültek fel a gyógyszereim együttes alkalmazásával...
Condyloma+negativ hpv, kóros...
Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Az elmúlt fél évben másodszor is visszatérő condylomat kellett kezeltetnem. A legutóbbi szemölcs eltávolításon...