Esmya-szedése meddig?

Kedves Doktor úr! 2.dobozzal szedem az Esmya tablettát, mert van 2 miómám és a 30mm-es rossz helyen helyezkedik el és havonta (24-26 napra) erős és darabos, alvadékos vérzést okoz, ami 6-8 napig is eltart. Kérdezném a véleményét., hogy mennyi ideig szedhetem hosszabb ideig ezt a gyógyszert? És lehetséges-e az a mellékhatása, hogy fejfájás? Most szedem a 40.szemet és csak 1-szer próbált a mensesem megjönni és apró vérfolt volt a betétemen.Köszönöm válaszát: Kriszti Ha befejezem az Esmya szedését, akkor Ön jobbnak látná eltávolíttatni, ha ilyen vérzést okoz és sajnos vérszegény is lettem?

Dr. Kiss György válasza Esmya szedése-meddig? témában

Tisztelt Hölgyem!

Fél évig nyugodtan szedheti a tablettát, ugyhiszem eddig érvényes rá a támogatás is. Mellékhatása lehet a fejfájás, de kérem ne hagyja abba, mert ezen idő alatt kell eldönteni Önnek és kezelőorvosának, hogy mi legyen a következő lépés!

Valószinü, hogy az eltávolittatás oldaná meg véglegesen a helyzetet.

Üdvözlettel: dr.Kiss

Kérdés: 2016. január 19., 23:26 ;Megválaszolva: 2016. január 20., 14:24
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászati lelet
Candida fertőzés?
Ismét rákos leszek?
Immunológiai eredmény
Lelet értelmezés