Esmya-szedése meddig?

Kedves Doktor úr! 2.dobozzal szedem az Esmya tablettát, mert van 2 miómám és a 30mm-es rossz helyen helyezkedik el és havonta (24-26 napra) erős és darabos, alvadékos vérzést okoz, ami 6-8 napig is eltart. Kérdezném a véleményét., hogy mennyi ideig szedhetem hosszabb ideig ezt a gyógyszert? És lehetséges-e az a mellékhatása, hogy fejfájás? Most szedem a 40.szemet és csak 1-szer próbált a mensesem megjönni és apró vérfolt volt a betétemen. Köszönöm válaszát: Kriszti Ha befejezem az Esmya szedését, akkor Ön jobbnak látná eltávolíttatni, ha ilyen vérzést okoz és sajnos vérszegény is lettem?

Dr. Kiss György válasza Esmya szedése-meddig? témában

Tisztelt Hölgyem! Fél évig nyugodtan szedheti a tablettát, ugyhiszem eddig érvényes rá a támogatás is. Mellékhatása lehet a fejfájás, , de kérem ne hagyja abba, mert ezen idő alatt kell eldönteni Önnek és kezelőorvosának, ,hogy mi legyen a következő lépés! Valószinü, ,hogy az eltávolittatás oldaná meg véglegesen a helyzetet. Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2016. január 20.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Csiklófájdalom
HPV fertőzés kezelése
Klion D 100 csere
Érthetetlen citológia
Loop konizácio
Nőgyógyászati probléma, nem szűnő...