terhesség

Jo napot kÍvánok doktor úr Kiss Brigitta vagyok és szeretném megkédezni hogy nagyon rendszertelen a menstruáciom a szervezetem nem termel ösztrögént és emiatt nem lehet gyerekem és a testem is nagyon szörös a lábam a kezem voltam vérvételen de ott mindent rendben volt kis eltérésel a normális tesztoszteronom hoz doktor ur kérem segitsen nekem abban hogy a páromal babánk lehhesen mert nem sikerül sokat probálkoztunk de nem sikerült és nincs pete érésem se megjön a mensruáciom de csak 3-4 napos nem volt még normális szeretném ha ebben segiteni hogy közeleb kerülhessek a gyermek áldásra mert már a páromal nagyon várnánk a picit válaszát elöre is köszönöm Kiss Brigitta

Dr. Kiss György válasza terhesség témában

Tisztelt Hölgyem!

Köszönöm bizalmát és kérem, hogy párjával együtt keresse fel a helyileg illetékes nőgyógyászati szakrendelőt minél előbb!

Ezt azért kell, mert mindkét félt ki kell vizsgálni és csak az eredmények birtokában lehet az eredményes kezelésbe fogni.

Ez, egy hosszabb időt igénylő folyamat, de érdemes belekezdeni, hogy minél előbb megszülessen a kivánt baba!

Betegsége miatt, kérem kezelőorvosával is egyeztetni előbb!

Üdvözlettel: dr.Kiss

Kérdés: 2016. január 19., 19:45; Megválaszolva: 2016. január 19., 21:58
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
11 napja késik a menstruációm
Mikrobiológiai lelet
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Szedhetem e a következő hatóanyagú...
2 étrendkiegészítőt szeretnék szedni. Kérdésem, hogy lehet e kismamaként illetve szoptatás alatt. -Az egyik étrendkiegészítő: fekete bodza és...
Terhesség