Vitagyn C és babatervezés

Tisztelt Dr. Kiss György! Párommal kisbabát szeretnénk. A nőgyógyászom, mivel hüvelygyulladásom van, a Vitagyn C hüvelykrém alkalmazását javasolta. Azt szeretném kérdezni Öntől, hogy ha a krém alkalmazása alatt védekezés nélkül vagyunk együtt a párommal, az gyakorolhat e valamilyen negatív hatást a babára (ha megfogan) , illetve magát a teherbeesést befolyásolja e a krém használata? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Éva

Dr. Kiss György válasza Vitagyn C és babatervezés témában

Tisztelt Hölgyem!

Nyugodtan tervezzék a babát--ez az egyik legszebb időszak a párok életében- az emlitett krémnek nincsenek terratogenetikus / babakárositó / hatásai, persze jobb inkább kikezelni a hüvelygyulladást.

Üdvözlettel: dr.Kiss

Kérdés: 2016. január 19., 17:37; Megválaszolva: 2016. január 19., 21:48
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...
Negatív CINtec Plus