Vitagyn C és babatervezés

Tisztelt Dr. Kiss György! Párommal kisbabát szeretnénk. A nőgyógyászom, mivel hüvelygyulladásom van, a Vitagyn C hüvelykrém alkalmazását javasolta. Azt szeretném kérdezni Öntől, hogy ha a krém alkalmazása alatt védekezés nélkül vagyunk együtt a párommal, az gyakorolhat e valamilyen negatív hatást a babára (ha megfogan), illetve magát a teherbeesést befolyásolja e a krém használata? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel.

Dr. Kiss György válasza Vitagyn C és babatervezés témában

Tisztelt Hölgyem! Nyugodtan tervezzék a babát--ez az egyik legszebb időszak a párok életében- az emlitett krémnek nincsenek terratogenetikus / babakárositó / hatásai, persze jobb inkább kikezelni a hüvelygyulladást. Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2016. január 19.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Csiklófájdalom
HPV fertőzés kezelése
Klion D 100 csere
Érthetetlen citológia
Loop konizácio
Nőgyógyászati probléma, nem szűnő...