Condyloma lehetséges?

Tisztelt Doktor úr! Hamarosan tervezem a nőgyógyászati vizsgálatot, ám addig is, nem hagy nyugodni egy dolog. A hüvelyem bemeneténél hús szerű kinövések vannak, viszonylag nem is kicsik. Fájdalmat nem érzek, semmiben nem akadályoz. Nemrég vesztettem el a szüzességemez, ám nekem ez már jóval előtte is megvolt, még akkor is, mikor semmiféle szexuális kapcsolatot nem létesítettem senkivel. A kérdésem az lenne, hogy lehet-e condyloma így is, vagy nem kell tartanom tőle? Lehet akár egy vadhús féle kinövés is? Már jó pár éve ilyen, nem növekedett. (A pontos időt nem tudom, de emlékszem, hogy már 14-15 évesen is volt) Előre is köszönöm!

† Dr. Szalóczy Péter válasza Szemölcsök a gáton témában

Kedves Kérdező! Elvben lehet condyloma, de az lassan növekedni és terjedni szokott, kemény, egyenetlen felszíne felünt volna. Nem "vadhús", ilyen csak sérülések után keletkezhet a hegben. De számtalan jóindulatú szemölcsfajta létezik a bőrön, de akár itt is.Tisztázására mindenképpen menjen bőr, vagy nőgyógyászhoz. Izgatni magát semmi ok.

Kérdés: 2016. január 19., 12:25 ;Megválaszolva: 2016. január 20., 10:27
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nagy szeméremajkon kidudorodás
A szeméremajkamon van egy anyajegyszerű kinövés. Nincs színelváltozás. Bőrszínű. Nem fáj, nem gennyedzik. Nincs vele különösebb...
Nőgyógyászati lelet
Candida fertőzés?
Ismét rákos leszek?
Immunológiai eredmény