Aggódnom kellene e?

Tisztelt Doktor úr/hölgy! ST: VV: rendesnél kisebb uterus szabad környezettel. KOLP: ép hám. Sine morbo gynec. A kérdésem az lenne, hogy ez vajon mit jelenthet? Mert eddig minden rendben volt az uterus-al. Most pedig kisebb. Ez vajon adhat aggodalomra okot? Válaszát előre is köszönöm! Üdv: Mária

Dr. Pétervári László válasza nőgyógyászati lelet témában

Aggodalomra nincs ok. A méh nagyságát az átlagostól kisebbnek véleményezte a vizsgáló orvos.Ez teljesen normális lelet.

Sine morbo gynec: nincs nőgyógyászati betegség

Kérdés: 2016. január 18., 16:54; Megválaszolva: 2016. január 21., 21:52
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem tudom értelmezni a leletet, de a...
Leleten ez szerepel: 55*27*39 uterus avtben, benne 6,2mm endometrium. Bal o. 24*19,jobb o. 27*13mm ovarium. Jobb o. Ovariumban 8mm fulliculus. Ez mit...
Mit jelent ez?
Üdv. Ma voltam rákszűrésen és ezt a leletet kaptam. Kolp. B zónán 5-től 7 óráig 2 db jód neg. Sziget. Dg Colp. atypia Jav. Ecetsav próba Dg. A...
Nőgyógyászati konziliumi lelet...
Tisztelt Dr. Úr /Nő! A nőgyógyászati konziliumi leletemhez szeretnék segítséget kérni öntől ez áll rajta: has puha betapintható kóros...
Méhnagyobbodás
Jó napot kivánok. Irtam már egyszer választ is kaptam csak nem egyértelműt. Azt szeretném megtudni pontosan hogy az hogy a méh hossza: 81×94×43mm az...
WEBBETEG
Tisztelt dr úr/nő 20170401 volt meg utoljára Ma elmenntem orvoshoz és erre szeretnék választ kapni Status:St.p.portio plasticam A has, betapintható...