Vérvétel eredmény terhesség alatt

Tisztelt Dr. Kiss György! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy megkaptam a vérvételem eredményét és egy - két érték nem jó, a nőgyógyászom javasol ismételt vérvételt, de nem fejtette még ki bővebben, hogy az érték ami nem jó valójában mit is jelent. Olvasgattam róla az interneten, de nem sok jó dolgot találtam. Az eredmény ami nem lett jó, azt is jelentheti, hogy a baba beteg? Nagyon félek, hogy valami baja lesz (lehet) a picinek. A vérvételen kívül milyen vizsgálatra tudnék elmenni, ahol meg tudják mondani, hogy van-e betegsége a picinek vagy károsodott-e valamelyik szerve stb... Most 11 hetes terhes vagyok. Előre is köszönöm válaszát! CMV IgG kimutatás ELFA (BioMerieux): Eredmény: 55 UA/ml, Minősítés: Pozitív, Referencia: 4.00/6.00. CMV IgM kimutatás ELFA (BioMerieux): Eredmény: 0.75 Ismételve, Minősítés: Kétes, Referencia: 0.70/0.90. CMV IgG avidity II.: Eredmény: 0.860, Vélemény: CMV IgG aviditás index 0.650 fölötti értéke erős utalás arra, hogy a primer fertőzés 3 hónapnál régebben történt. Referencia: 0.40/0.65.

Dr. Kiss György válasza Vérvétel eredmény terhesség alatt témában

Tisztelt Hölgyem!

A Cytomegalo virus érintettséget igyekeznek itt tisztázni.

Röviden a CMV IgG a régebben lezajlott virusfolyamara utal, az akut fázist mindig az IgM mutatja, ez Önnél kétes, de meg is ismételték.

Nagy valószinüséggel a babának károsodása nem lehet, de most még időben van/ll.hét és élhet a Kombinált teszt v. a Komplex teszt adta lehetőségekkel /

Ezt genetikai labor-v. UH centrumokban csinálják.

Interneten érdemes utána nézni a cimeknek, keresse fel valamelyiket és nyugodjon meg.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2016. január 12., 15:34; Megválaszolva: 2016. január 13., 15:57
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
2 hónapja kimaradó menstruáció...
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...
Negatív CINtec Plus