Mi lehet a bajom

Üdvözlöm Doktor Úr! 4-5 napja vettem észre magamon hogy izzadok erősebben mint szoktam, hányingerem van illetve fehér darabos hüvely valadekom van ami kissé kellemetlen szagú! Nem szedek fogamzásgátlót már több mint fél éve, és próbálkozunk a párommal hátha sikerül egy kisbaba! Csinaltam ma tesztet de negatív lett! Mit mondana, vagy tanácsolna? Köszönöm szépen!

† Dr. Szalóczy Péter válasza hüvelypanasz témában

Kedves Kérdező! A teherbeesés első tünete mégis csak a rendszeres vérzés elmaradása lenne. A tesztet csak a vérzéskésedelem 3-4 napján érdemes első reggeli vizeletből végezni. A hüvelyi panasz valamilyen fertőzés, vélhetően a tünetekből gombás, ez ellen legjobb receptköteles gyógyszerekkel rendbe hozni mielőbb. Gyakori, egyszerű feladat. Ne kezdődjön fertőzött hüvellyel a terhesség. Mielőbbi babasikert kívánok.

Kérdés: 2016. január 08., 18:16; Megválaszolva: 2016. január 08., 18:41
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem tudom ez normális?
Kedves dr.úr ill. hölgy.Egy bizonyos elváltozást vettem észre a hüvej bemenetnél (de már nagyon rég óta) , olyan mintha kintebb lenne az alja a...
HPV lelet èrtelmezés
Hormonprobléma
Mennyi esélyem van?
Betadine hasmenéy