Korai terhesseg

Udvozlom 40 eves no vagyok akinek volt mar 2 szulese es harom vetelese. Sziv alaku mehem van ami miatt mind az 5 terhessegemmel verezgettem a korai szakaszban. Most ismet babat varok es 9. Hetben jarok de viszont a 7. Hetben ismet jelentkezett a verzes ami 2 nap utan el is mult. A korhazba megvizsgaltak keszult ultrahang is es a babaval minden rendben volt mar szivhangja is volt. Szoval megnyugodtam de az viszont aggaszt hogy azota is keves barnas folyasom van. On szerint kell aggodnom vagy ez meg belefer a terhesseg korai szakaszaba. Egyebbkent szedek progeszteron exeltist 2x1 es magne b6 3x2 valamint aspirin protectet es folsavat. Mivel Angliaba elek ahol nincs tul jo hire az orvosi ellatasnak ezert szeretnem ontol megkerdezni hogy ez a barnazgatas nagy problema e? Szukseg van e szigoru fekvesre vagy nem? Mert itt a verezgetesnel is azt mondtak hogy nem kell hogy fekudjek. Koszonom elore is a valaszat Udvozlettel Brigitta

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Korai terhesség témában

Tisztelt Hölgyem!

Ebben az időben kezd kialakulni a lepény is és annak leendő tapadási helyéről is kellene ultrahanggal tájékozodni!

A 10-12. héten tekintettel a 40 évre feltétlenül javaslom a Kombinált Teszt elvégzését is / UH vizsgálattal nyaki redő mérése, valamint vérből 2 marker vizsgálata / jelenti a tesztet, de nagy valószinüséggel ki lehet már mutatni az esetleges fejlődési rendellenességeket!

A progeszteron és a fekvés, nyugalom kifejezetten jót fog tenni.

Valóban, az angol viszonyok elég eltérőek a hazaitól!

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. december 29., 11:25; Megválaszolva: 2015. december 29., 15:06
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Korai terhesség
Kedves Doktor Úr! Egy hete voltam kenetvételen (citológia) . Pár nappal később kiderült, hogy állapotos vagyok - terhességi teszt alapján....
Érdekes lelet
HPV pozitivitás
Barna folyás rákszűrés idején
HPV - rákszűrés