Méhnyakrák - még nem voltam rákszűrésen

Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem és furcsa amit írok 32 éves vagyok és mág nem volt szexuális kapcsolatom. Mostanában sűrűn fáj a hasam alja. Az idei évben voltam ultrahangon, de semmi cisztát nem mutatott ki.Rákszűrésen nem voltam még soha.És félek, hogy valami komolyabb bajom van.Vérvételen voltam, de ott minden érték rendben volt.Lehet, hogy magamnak beszélek be dolgokat ugyanis mamám most halt meg nemrégen rákban.Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza méhszájrák félelem témában

Tisztelt Kérdező! Szüzessége magánügy, de attól még keskeny műszerrel a citológiai kenet levehető.Döbbenetes, hogy tünet nélkül retteg a méhszáj ráktól, ami kora és állapota miatt legkevésbé fenyegeti. Essen túl egy citológiai anyagvételen és nyugodjon meg.

Kérdés: 2015. november 30., 17:34; Megválaszolva: 2015. december 02., 10:50
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gardnerella vaginalis kezelése
Hormonok - akne
Hámsejtrendellenességek
Mellfájdalom
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Rendszeresen enyhe mellfájdalmat érzékelek. Csak a bal mellemben, amelyik nagyobb is (mindig valamivel nagyobb volt, és...
Gyerektervezés, hormonkérdés
Kedves Doktorúr! Ösztrogén dominancia gyanújával kértem 21. napi vértesztet, . A papíron nem ösztrogén van írva hanem ösztradiol. Oestradiol: 565...