Mit jelent a lelet eredménye?

Tisztelt Doktor Úr! Párom az együttlétünk után égő érzésre és néhány piros foltra panaszkodott, illetve vizelésnél csípő érzés keletkezett. Emiatt mentem el megvizsgáltatni magam, bár én nem tapasztaltam magamon jelét semmiféle fertőzésnek. Az eredmény az alábbi lett: Eredmény: Az eredmény kiadva: 2015.11.02 Mintában kimutatott mikroba: Candida albicans Csíraszám Érz. mg/l - - Kórokozó baktérium nem tenyészett ki. Mikroszkópos vizsgálat eredménye: Normál Döderlein flóra látható Sarjadzó gomba pozitív Neisseria gonorrhoeae negatív Trichomonas negativ Kevés fehérvérsejt. Nem teljesen egyértelmű számomra, hogy mivel állok szemben. Nincs panaszom, de mégis úgy tűnik, hogy gombára (Candida? ) pozitív lett a mikroszkópos vizsgálat, de mégis azt írják, hogy kórokozó baktérium nem tenyészett ki. Páromnál a csípő érzés továbbra is fennáll, de az egyéb tünetek megszűntek. Tudna segíteni, hogy mit jelent a lelet eredménye pontosan és mi a következő lépés, amit meg kell tennem/tennünk? Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Hüvelyi fetőzés témában

Kedves Kérdező! A lelet egyértelmű, kegyed egyenlőre panaszmentes gombahordozó, a partner tünettel reagál a gombára. A gomba nem kórokozó baktérium, hanem kórokozó gomba. A két csoport egészen más és teljesen más kezelést kíván. A tennivaló egyszerű: Mindketten szedjenek be 1-1 szájon át kapszulát, 150 milligrammosat, több féle van, receptköteles. Írasson fel gombaellenes hüvelykúpot, helyezze fel egyenként néhány napig, de a vége felé legalább egyszer 2 óra múlva legyenek együtt, hogy a testmelegben megolvadt kúpanyag így a legegyszerűbben alaposan bekeni a partnert is. kiújulás és a maximális hüvelyi védekezőképesség tartós létrehozására használja recept nélkül kapható valamelyik hüvelyi probiotikumot rögtön a gyógyszerek befejezésétől. Olvassa el a használati útmutatót, de később, hetente egyszer érd3ms hosszan használni.

(Nem kéne mégis szülni egyet? )

Kérdés: 2015. november 06., 22:07; Megválaszolva: 2015. november 07., 17:52
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Okozhat még gondot?
Terhesség megszakítás után
Elhuzodó Menses
Tisztelt Dr Úr! Nekem junius 21en volt egy méhpolip eltávolitásom. A mutet ota az első mensim 1hete jott meg. Nekem 4 nagyon max 5naposak a...
Menopauza?
Üdvözlöm Dr úr! A problémám idén kezdődött. Májusban 1nap volt mensi egy nap nem. 44 éves vagyok. A következőnél nagyon véreztem 2 hétig....
Menstruáció vérrög
Jó napot! Június 26.an menstruáció eltolása végett vettem egy doboz fogamzásgátlót, amit ezelőtt 2 évvel szedtem és a vérzés első napján...