citológia

Tisztelt DOktor Úr! Rendszeresen járok rák szűrésre mindig p2 volt. MOst a telefonos érdeklődésemre csak annyit mondtak elszarusodás, 6 hó kontroll. MIt jelent? Kell aggódnom? NIncs P jelzés illetve azt nem momdták.IGen tudom van másik értékelés mint a P szinték, ezért lehet? Válaszát köszönöm: Éva

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza citológiai lelet megitélése témában

Kedves Kérdező! Az elszarusodás egy korábbi hámhiba gyógyulása maradványa, nincs aggódni valója. Menjen el majd a féléves ellenőrzésre. Ha jelentősége lenne, nem várnánk fél évet.Ha szép kenetet akar majd produkálni, érdemes lenne valamelyik recept nélkül kapható úgynevezett hüvelyi protexint néhány napig naponta, majd egyszer hetente a hüvelybe felhelyezni.

Kérdés: 2015. október 22., 09:53; Megválaszolva: 2015. október 22., 17:25
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Hajhullás oka
Babavárási nehézségek
Lehet hogy termékeny vagyok még?
Méhsüllyedés, hüvelysüllyedés
Méh süllyedés