Klitorisz fájdalom, visszatérő fertőzés

Tisztelt Doktor Úr/Nő Az elmúlt időszakban többször kerestem fel nőgyógyászt candida gomba, illetve gyulladás okozta panasszal. Tavaly októberben rákszűrés során derült fény a problémára, többféle hüvelykúpot kaptam, és kb egy hónapja végeztek újra tenyésztést, mely eredménye alapján ezek már nincsenek jelen a szervezetemben, normál hüvelyflóra került megállapításra, a labor és a vizelet vizsgálat is negatív. Ennek ellenére továbbra is gyakori viszketést érzékelek a kisajkak környékén, és egy új problémát figyeltem meg: a klitorisz izgatása (a leggyengédebb formában is) intim együttlét során egyfajta fájdalommal jár, ami nem elviselhetetlen, de korábban egyáltalán nem volt tapasztalható. A kérdésem az lenne, hogy mi állhat ennek hátterében, mit lehet tenni ellene? Erre irányuló tájékozódási kísérleteim teljes kudarcot vallottak és nagyon kétségbe estem, mivel ez a tünet 3 hete változatlanul fenn áll. Stimulálása nélkül nagyon ritkán érzek bele nyilaló, enyhébb fájdalmat. Ez a húgycsővel állhat összefüggésben, vagy nőgyógyászati probléma? Ugye az eredmények nem mutattak ki jelen pillanatban problémát, viszont ennyi idő alatt ennek már gondolom nem illene jelentkeznie, ha vmilyen kisebb felszíni sérülés érhette volna esetlegesen az adott területet. Pamut fehérneműt viselek, rendszeresen fogyasztok gyógyteákat (palástfű, cickafark) , melyekből ülőfürdőt is veszek, grapefruit cseppet szedek. Ilyen „óvintézkedések” mellett is kockázatos lenne megkezdenem fogamzásgátló tabletta szedését (symicia-t írtak fel még korábban) , így, hogy mondhatni hajlamos vagyok nőgyógyászati fertőzésekre? Válaszát és segítségét előre is köszönöm szépen!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Klitoris fájdalom, visszatérő fertőzés témában

Tisztelt Hölgyem!

Ureaplasma, Micoplasma, Chlamydia, Atopobium és Gardnerella meghatározást tartanék célszerünek. Ez a sexuál uton terjedő / STD / csoport- jelenlétüket a PCR tecnikával csak napjainkban tudjuk már igazolni, vagy kizárni.

HPV érintettséget is tisztázni kellene!

Sok kellemtlenésget, meddőséget tudnak okozni és nem árt gondolni ilyen előfordulásra is +

Idáig mindent jól csinált, de tovább kell lépni!

Üdvözlettel: dr.Kiss

Kérdés: 2015. október 11., 17:20; Megválaszolva: 2015. október 11., 19:31
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fogamzásgátlás 50 év felett
Okozhat még gondot?
Vérzés menopausaban
Terhesség megszakítás után
Elhuzodó Menses
Tisztelt Dr Úr! Nekem junius 21en volt egy méhpolip eltávolitásom. A mutet ota az első mensim 1hete jott meg. Nekem 4 nagyon max 5naposak a...