Műtét utáni nemi élet

Tisztelt Doktor úr! Június 5.-én volt egy rutin vaporizációs műtétem. Egy kis kóros hámot távolítottak el, ami okozta a P3-as citológiai eredményemet. A doktor úr a lapon azt írta, se ülőfürdő, se szexuális élet 4 hétig. Nekem utána 10 nappal volt szexuális kapcsolatom. (másnap megjött a menzeszem) Ez okozhat esetleg problémákat a gyógyulásban, és a későbbiekben vagy nincs mitől aggódnom?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza lézeres vaporizáció témában

Kedves Kérdező! Miután a lézerezés helyén egy hám fosztott, gyógyuló felszínes sebecske van, ez lassan hámosodik. A legközelebbre azért legalább a harmadik hetet várja meg. Ilyen műtét után tréfásan mondjuk, mi nőgyógyászok egymás között, hogy mondjunk négy hetet, hogy legalább kettő.hármat betartsanak. Valószínűleg semmi baj sem történt.

Kérdés: 2015. június 20., 16:50; Megválaszolva: 2015. június 22., 08:53
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Konizáció után
Miért ilyen erős görcseim vannak?
Jónapot Doktornő! Olyan problémam lenne. 7hónapja szültem meg a 3-4 gyerekeimet (ikrek) kb. 2hónapra rá megjött az első menzeszem szülésóta, azóta...
Metaplasia
Kedves Dr.Nő! A rákszűrés eredményem P2 -es negatív neoplasticus elváltozásra, viszont a vegyes baktérium és metaplasia be van jelölve. Kérdésem...
Fogamzásgátló abbahagyása
Tisztelt Doktor Úr! A menstruációm első napján elkezdtem szedni a Belara fogamzásgátlót. Majd mikor elmúlt a vérzésem, 1 hét után újra volt...
Elmeszesedett 4,5 cm myomagöb
Üdvözlöm! 2 éve az életminőségemet rontó hasi panaszaim vannak. A jobb oldali hasfelem egy pontján a myoma nyomja a szerveimet. Vizelési székelési...