Terhesség vagy mióma lehet?

Tisztelt Doktor Úr! Február elsején volt az utolsó menstruációm, március elején vásároltam egy tesztet, ami kétes választ adott (picit színeződött a csík helyén. Megismételtem pár nap múlva reggel a tesztet, de az negatív eredményt adott. Azt gondoltam, hogy talán változókor miatt maradt ki a menstruáció (most először) . Kértem azért időpontot nőgyógyásztól (április végére kaptam) . Kicsit aggódom, mert ugyan nem érzem a hormon "jelenlétét -mellfeszülés..." de szerintem hízok, és van "mintha történne ott valami" érzésem. Próbálom latba venni a lehetőségeket, nyilván az egyik lehetőség a terhesség, vagy mióma? vagy.... Várom szíves válaszát, Üdvözlettel: XY-né

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhesség témában

Tisztelt Kérdező!

Az Ön korában terhesség nélkül is előfordulhat vérzés kimaradás.

A leírtak alapján nem valószínű, hogy terhes, de érdemes egy hónap múlva megismételni a tesztet.

Üdv:

Dr. Törő

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2015. április 21., 08:57; Megválaszolva: 2015. április 21., 10:12
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...