Ilyet még nem éreztem...

Tisztelt Doktor Úr! Múlt héten vasárnap írtam Önnek, hogy teherbe eshettem-e a hétvégén. Akkor azt tanácsolta, hogy várjak 1 hetet a terhességi teszttel, vagy várjam meg a következő menstruációt. Amiért most írok az az, hogy 6 nappal ezelőtt szurkálást éreztem a hasam bal oldalán. Nem voltak annyira erősek ezek, inkább kellemetlennek mondanám, mert semmi előjele nem volt, hirtelen jöttek. El is múltak ezek kb. fél óra alatt. Azóta nem szúrt. Viszont azóta tompán és enyhén görcsölgetett a hasam, egészen most szombat estig. Ez sem volt állandó, a nap különböző szakában jöttek, és megszűntek max. 45 perc alatt. Olyan érzés volt mint amikor meg akar jönni a menstruációm, csak nem annyira intenzíven görcsölt. Ez elviselhető tompa fájdalom volt. Viszont majd csak április 17-re várom, szóval kizárt, hogy annak az előjeleit érzem. Tegnap este és ma reggel viszont pirosas barnás cseppek voltak a bugyimon. Az estit zuhany után a törölközőn vettem észre, a ma reggeli viszont ébredés után ott volt a bugyimon. Görcsök és fájdalom nem volt szombat este óta. Ön szerint mi lehet ez? Ilyen még soha nem fordult velem elő, nem éreztem még ilyet. Terhességi tesztet még nem csináltam, holnap tudok csak gyógyszertárba menni.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza ilyet még nem éreztem témában

Tisztelt Hölgyem!

Valószinü, hogy a holnapi terhességi teszt el fogja dönteni a kérdést.

Ha a vérzés vagy az alhasi görcsök nem szünnek, akkor még rám se halgasson, hanem kérjen egy nőgyógyászati vizsgálatot, hüvelyi ultrahang végzésével együtt.

Fiatal nőknél előfordulhatnak a ciklus közbeni un. tempo anomáliák, amik a peteéréssel és tüszőrepedéssel függenek össze- ezeket kisérheti görcs, vagy vérzés.

Tehát, holnap reggeli első vizeletből terhességi teszt, kétes esetben, vagy további panaszok esetén szakorvosi vizsgálat javasolt! Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. április 06., 14:16; Megválaszolva: 2015. április 06., 17:54
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...