terhesség és gyógyszer

Vajon milyen következménye lehet annak, ha 4-5 hetes terhesen elszopogattam 5 Strepsils Honey and Lemon-t (4 nap alatt) . Előre is köszönöm a gyors választ, eléggé aggódom.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza terhesség és gyógyszer témában

Tisztelt Hölgyem!

Nagy valószinüséggel az 5 Strepsils egyáltalán nem okozott jelentős változást az Ön szervezetében és a vérsavóban /keringési rendszer /, mely a 4-5 hetes terhességet befolyásolhatta volna.

Az igaz, hogy terhesség alatt, főleg, a 16. hétig, amig a lepény ki nem alakul igyekszünk a gyógyszeres kezeléseket elkerülni.

Aggodalomra ok nincs, a 11. héten a kombinált tesztet /UH, vérvétel együtt/ kérem végeztesse el! Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. március 29., 14:05; Megválaszolva: 2015. március 29., 15:01
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?