Túl sok a tejsav

Kedves Doktor Úr! Olyan problémával fordulnék Önhöz, hogy elég nagy mennyiségű folyásom van már évek óta.Eddig sosem találtak nálam problémát, sem gombát, sem fertőzést.Használtam különböző kenőcsöket, kúpot, hüvelyöblítést, de semmi eredmény.Nem csíp, nincs kellemetlen szaga, csupán sok és elég kellemetlen.Nem indulhatok el tisztasági betét nélkül és van hogy néha az is kevés.Egy orvos sem tudott segíteni, volt aki azt mondta a ritka esetek közé tartozom. A tanácsát szeretném kérni! Előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Túl sok a tejsav témában

Tisztelt Hölgyem!

Köszönöm bizalmát és a hagyományos nőgyógyászati vizsgálatot követően a hüvelyből vett kenet vizsgálat, HPV tipizálás mellett a sexuális uton terjedő bacteriumok / Chlamydia, Mycoplasam, Gardnerella, Ureaplasma, Atopóbium / vizsgálatot is kérem végeztessen el.

Érdemes lenne -fiatal nóról lévén szó - megfigyelni, hogy mindez hogyan függ össze a ciklusával, szed-e fogamzásgátló tablettát?

Tehát. ez egy folyamat és módszeres megfigyeléssel lehetne rá választ adni!

Gyors eredményre ne számitson, mert valószinü egy krónikusssá vált folyamatról van szó, melyben a tejsav bakteriumok müködése is megváltozhat-

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. március 15., 18:58; Megválaszolva: 2015. március 15., 21:06
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Érdeklődés
Mola terhesség
Elakadó vizelet
Új fogamzásgátló módszer...
Menstruácios zavarok