Bal petefészek fájdalma?

Tisztelt doktor úr! Nos, a problémám az lenne, hogy görcsöl a bal petefészkem környékén, és fáj is. A bőrön ki is mutatható ez, ezen a felületen be van dagadva. Folyás is tapasztalható a hüvelyből, valamint gyakori viszketés is fel szokott lépni a nagyajkaknál. Párkapcsolatban élek, és ez a probléma a barátommal való petting után lépett érvénybe. Pontosabban 2-3 órával azután. A kérdésem az lenne, hogy kell-e komoly problémától tartani? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza alhasi, hüvelyi fájdalom témában

Kedves Kérdező! A petting nem okoz alhasi fájdalmat, egy lappangó hüvelyi gyulladást viszont felpiszkálhat. Azért kéne mégis megmutatni szakembernek, mert a belső fájdalomra, főleg, ha azóta sem múlott, egy hasi, vagy ha lehet hüvelyi egyszerű ultrahangos vizsgálat minden esetleges bajt kizárhatna, ami fontos. Másrészt a kezdődő hüvelyi lobosság egyszerűen gyógyítható kezdetben, mint előrehaladt állapotban. Ne restelkedjen mielőbb nőgyógyászhoz fordulni.

Kérdés: 2015. március 13., 21:16; Megválaszolva: 2015. március 14., 13:23
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...