Menstruációs gond, aggodalmak

Tisztelt doktor úr! Aggódom, mert nem jött meg a menstruációm annak ellenére sem, hogy kaptam injekciót amitől meg kellett volna, hogy jöjjön. Decemberben volt 2 altatásos műtétem (légmellem volt) ekkor a műtét után abbahagytam a tabletta szedését illetve a 7 nap után nem kezdtem el újra szedni (mistra) , ekkor nem jelentkezett a menstruáció 2 héttel ezelőtt kaptam azt az injekciót, de csak 2 napig tartó barna folyásom volt.2 hete az orvos csinált hüvelyi UH-t is.Néha vannak alhasi fájdalmaim, de nem vészes és fehér folyásom minden nap van.Sok stressz ért az utóbbi hónapokban. Vashiányom is van (sorbifer dulures-t szedek) .. az orvoshoz csak jövő hétre kaptam megint időpontot előtte még hematológushoz is kell mennem. Nagyon aggódok, hogy mi lehet a baj. Tudna valamit tanácsolni? Nem birok várni jövő hét szerdáig, hogy megtudjak valami ezzel kapcsolatba...

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Vérzéshiány témában

Kedves Kérdező! Gondoljon bele, mennyire nem jelent információt, ha több ezer injekciós gyógyszerből megnevezés nélkül kapta valamelyiket. Azonos célú is több féle van. De a lényeg: tartós tablettaszedés után szünet hosszasabban megzavarhat spontán saját ciklust, főleg az Ön történéseivel, idegen hormonhatású injekcióval. Hagyja 3-4 hétig befolyás mentesen kialakulni a saját ciklusát, ha negatív volt az ultrahang, nem kell mást tenni egyenlőre. Be fog r3ndeződni természetes ritmusára. Bár nagyfokú vérszegénység és vashiány önmaga is ritkíthatja, gyengítheti a vérzést. Nyugi! Rendeződni fog!

Kérdés: 2015. március 03., 21:43; Megválaszolva: 2015. március 04., 18:29
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Érdeklődés
Mola terhesség
Elakadó vizelet
Új fogamzásgátló módszer...
Menstruácios zavarok