Menzesz késése, lehet hogy terhes vagyok?

Tisztelt Doktor úr! 8 évvel ezelőtt azért kezdtem el szedni a fogamzásgátlót mert rendszertelen volt a menzeszem most viszont abba kellett hagynom a szedését az utolsó tabletta után voltam együtt a párommal utána megbetegedtem de az utolsó menzesz első napja óta eltelt 38 nap néhány napja csináltam egy tesztet ami negatív lett.Napokban előfordult hogy rosszul vagyok szédülök, hányingerem van. Azóta nem voltam a párommal külföldön dolgozok! Kérdésem hogy lehetek terhes? Vagy továbbra is fenn állhat a problémám hogy magától nem állt be? Köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza Menzesz késése témában

Tisztelt Hölgyem!

A terhességi reactiót 2 alkalommal ismétlje meg/ reggeli első vizeletet a legjobb! /

A 2 teszt között 2 nap teljen el! . Ha mindkettő negativ, akkor nem terhes vagy közben megjött rendesen a mensese, természetesen okafogyottá válhatnak tanácsaim, de a szédülést, hányigert, ha hazajön, kérem vizsgáltassa ki. Üdvözlettel: dr.Kiss

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2015. február 25., 18:50; Megválaszolva: 2015. február 25., 19:51
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...