méhpolip műtét után

Tisztelt Doktor Úr! Pénteken műtöttek méhnyak polippal.Kérdéseim a következők: A menstruációmnak meg kellett volna jönnie vasárnap, de nem jelentkezett vérzés, ahogyan műtét után sem.Enyhe barnás vérzés volt csak. Akkor ebben a hónapban kimarad? Ez normális? A következő kérdésem pedig hogy mikortól lehet emelnem, például felvennem a 13 kilós kislányom, vagy bicikliznem, sportolnom, nemi életet élnem? A műtét előtt írt fel az orvos "CNS" hüvelykúpot és Lactofeel hüvelygélt, mert hónapok óta folyásom volt.Ezeket mikortól lehet elkezdeni használni? A "CNS" hüvelykúpot este 1-szer kell használnom de a Lactofeelt nem tudom hogyan használjam.Elnézést a sok kérdésért de sajnos nem tudtam megkérdezni a műtét után az orvost mert vizit után nagyon gyorsan távozott a szobából. Előre is köszönöm a válaszát! Üdvözlettel: Katalin

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza méhszáj polip témában

Tisztelt Kérdező!

A menses azért nem jön meg, mert a polip eltávolításával egy időben a méh nyálkahártyát is kikaparják. A menses várhatóan a műtéthez számítva 4 és 6 hét közötti időszakban fog jelentkezni.

kb 10 nap kíméletet szoktunk ajánlani a műtét után. A kúpok felhelyezését elkezdheti egy hét múlva.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. február 24., 09:33; Megválaszolva: 2015. február 24., 13:49
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Elakadó vizelet
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz