Mióma és szójvit forte

Tisztelt Doktor Úr! Mióma mellett szedhető-e a változókor tüneteinek enyhítésére Szójavit forte készítmény? Főleg az ingadozó vérnyomás és roszz hangulat gyötör, amit már több oldalról kivizsgáltak, de sem pajzsmirigy sem szív probléma nem áll fent, az FSH hormon szintem viszont 105, ezért azt mondták ez okozza. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Menopauzális tünetek témában

Kedves Kérdező! Az FSH szint magassága valóban menopauzális kellemetlen tüneteket okozhat. Próbálja ki nyugodtan a Szójavitet, vagy bármely más homeopátiás szert. Ha hosszabb ideje nincs már menzesze, és a tünetek gyötrőek, vannak hormon hatású nem konkrét hormon gyógyszerek, mint a Livial, vagy a Lady-Bon. Ezek recept kötelesek. Hosszú távon kitűnő hatásúak, de kezdésükhöz több hónapos vérzéshiány szükséges.

Kérdés: 2015. február 19., 08:28; Megválaszolva: 2015. február 19., 09:29
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?