Sikertelen lombik.

Kedves Doktor Úr! 36-éves vagyok, a petevezetékeimet eltávolították. Két sikertelen lombikon vagyunk túl. Most kaptam meg, az NK arány és a Citokin vizsgálat eredményét. Hamarosan indulna a 3.-lombikunk, s én eléggé félek, mivel az eredményeimben vannak eltérések. A lombikot végző orvos szerint a magas citokin arány nem a legjobb, de nem kell tenni vele semmit. Viszont mindenhol azt olvasom, hogy megtapadási zavarokat, és vetélést okoz. Szeretném az Ön véleményét is kikérni erről. Nagyon szeretném, ha segítene, hogy bele merjek e menni egy újabb lombikba így, hogy a Citokin arányom majdnem a duplája a megengedettnél, és azt írták, Fokozott Celuláris reaktivításra utal. van ezzel nekem teendőm? Sikerülhet így egy lombik? T lymphocyta%: 83 Referencia érték: 62-81 + B lymphocyta: 8.8 % 6-23 NK lymphocyta: 6.1 % 6-23 T helper lymphocyta: 59.2 % 28-57 + T superessor lymphocyta: 19.2 % 10-39 Aktivált T lymphocyta: 7 % 1-10 CD4/CD8 sejtarány: 3.1 2-5 NK funkció: 31.3 % --- NK funkció (számított) . 98 % 80-120 NK lymphocyta szám: 0.11 G/l 0.09-0.80 Th1/Th2 citokinnel: Interferon gamma: 7775 fg/ml ---- Interleukin4 48 fg/ml ---- TH1/TH2 citokin arány: 162.0 47-94 + Bemásoltam az eredményemet. Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm. Tisztelettel: Horváthné Tamási Barbara

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza NK sejt, citokin vizsgálat témában

Kedves Kérdező!

Laboreredménye kiértékelése miatt legyen kedves immunológus szakembertől konzultációt kérni, ezen kérdések eldöntése komplex feladat.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. február 17., 22:10; Megválaszolva: 2015. február 23., 20:30
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...