Menstruáció kimaradása, de nem terhes

Jó napot Dr úr! Barátnőmmel együtt vagyunk 5 hónapja és nagyon szeretnénk egy kis babát összehozni már az első hónapoktól kezdve! Az 5 hónap alatt egyszer sem védekeztünk de eddig sajnos kudarc! Az elsö hónap után nem jött meg neki a menzesze így csináltunk egy tesztet ami pozitív lett majd másnap még egy tesztet ami szintén pozitív lett! Elmentűnk dokihoz saját szavaimmal: Egy kamerát dugót a nemi szervbe és a petefészket vizslatta. Volt ott egy fekete kis pont amit nézegetett de azt mondta nem lát terhességet! Elküldte a páromat terhességi tesztre de az pedig negatív lett! Beletörődtünk és próbálkoztunk tovább azota egyik hónapban sem jön meg neki és hatalmas görcsei vannak neki ami olyan hatású görcs hogy lábra sem bír állni! Újra elmentünk az orvoshoz és elküldte vérvételre ami meg állapította hogy nem terhes de a görcsökre nincs magyarázata és arra sem hogy mért nem jön meg neki a menstruációja! Mi lehet ezeknek a hátterében? Ön mire gondol ezekből a jelekből? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza Vérzészhiány, meddőség témában

Kedves Kérdező! Elképesztő történetük több okból érthetetlen. 1., a terhességi teszt tévesen negativ lehet helytelen kivitellel, de tévesen pozitív nem! Néha a második csík halványan áttűnve megtévesztő lehet, de pozitivitásnál nem halványabb a másiknál.2., Ha egy vérzés több ciklusban nem jön meg, mindenképpen a hormonális háttér vérvételes hormonszint vizsgálata ad csak választ arra az 5-6 hormon mennyiségére vagy hiányára, melyek a kérdésben szerepet játszanak. Pontos diagnózis és megfelelő terápia e nélkül nem lehet. 3., Nem írja, hogy tartós vérzéshiány és görcsös korszakban volt-e hüvelyi ismételt ultrahangos vizsgálat, mely nélkül nincs helyes diagnózis szintén. Nem szabad beletörődni az eddigi magyarázat hiánynak, tessék felkeresni másik intézetet és másik orvost az eddigi leletekkel, ha vannak. Esetleg valamelyik klinika ambulanciáját. Egy leendő baba érdekében!

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2015. február 07., 11:21; Megválaszolva: 2015. február 07., 18:04
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45