vérzés missed ab. után

Kedves Dr, úr! Pontosan 4 hete volt egy missed abotuszom, mert sajnos elhalt a terhességem, Pajzsmirigy alulműködést állapítottak meg, a 8. héten 7.16 volt a TSH.m. Azóta szedem a letrox nevű tablettát. a műtétután 3 héttel megjött a menstruációm, 2 napig volt erős vérzésem utána elmúlt, majd 2 nap múlva barna folyásom lett, ez tart 4 napja és ma vér is jött ismét, és kissé menstruációs érzésem is van a hasamban. voltam vizsgálaton a műtét után 2 héttel, mindent rendben találtak. mi lehet a próbléma? bezavarhat a pajzsirigy gyógyszerem is? Köszönöm a választát előre is, eléggé aggódom. ui: előtte teljesen szabályos 28, napos ciklusom volt, soha nem volt barna folyásom sem. Üdvözlettel: Zeller Adrienn

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza vérezgeés vetélés után témában

Kedves Adrienn! Az első vérzésnek lehet ilyen enyhe bizonytalansága, újraindult a terhesen egész más utakon járt ciklusos menetrend. Ha az összevisszaság néhány nap múlva is folytatódna, hüvelyi ultrahangos vizsgálattal tisztázni kéne, milyen méh nyálkahártya vérezget. Ez tükrözi a háttér hormonállapotot is. Valószínűleg spontán rendeződik minden majd.

Kérdés: 2015. február 05., 19:40; Megválaszolva: 2015. február 06., 15:42
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma