Bennem maradt az óvszer egy darabja, lehet ebből bármiféle probléma?

Tisztelt Doktor úr! Az lenne a problémám, hogy legutóbb, amikor együtt voltunk a párommal szeretkezés közben kiszakadt az óvszer.Ezt időben észrevettük, és abba is hagytuk a dolgot, tehát még nem élvezett el. Az óvszer egy kisebb darabja bennem maradt, ezt nem vettük észre, viszont pár nap múlva ki jött belőlem. A kérdésem, hogy lehet e ebből bármiféle probléma, esetleg forduljak e orvoshoz? Terhesség ekkor lehetséges? Mennyi az esélye, hogy az előváladéktól teherbe essek? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Condom probléma témában

Kedves Kérdező! Ha eltávozott a gumidarab, nem kell további tennivaló, használjon recept nélkül kapható valamely hüvelyi protexinből egy dobozzal, olvassa el a használat utasítást. Két dolgot javasolnék még: a protexint hosszú távra heti 1-2 x, hogy biztonsággal optimális kegyen a hüvely védekező képessége, valami t korszerű hormonális fogamzásgátlást a nyugodt együttlétek érdekében. Gyakorlatilag kizárt, hogy teherbe esett volna az epizód alkalmával.

Kérdés: 2015. január 29., 21:08; Megválaszolva: 2015. február 01., 10:59
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
HPV teszt eredménye