Ha nem látták a babát, miért kellett a műtét?

Tisztelt Cím! Olyan problémával fordulok Önhöz, hogy most január 8.-án elvetéltem: (műszeres befejezést csináltak, még aznap. De ultrahangon babát nem láttak. december 25. én kellett volna megjönni, szerencsére nem jött, tesztek pozitívak voltak, de halványak, orvosom 4.ére behívott, de nem látott terhességre utaló jelet. elküldött vérvételre, ott megállapították: vizeletteszt pozitív. HCGb 252umol/l. Sajnos 8 án véreztem, és akkor megis csinálták a műtétet. szeretném kérdezni hogy ha nem volt baba, akkor miért kellett a műszeres befejezés? , miért emelkedett a HCG 252 ről 280 ra? és hogy lehet valami közrejátszója annak, hogy az előző menstruáció november 27. csak barnás folyás volt, felkerestem akkor ez ügyben a nőgyógyászom, de szerinte nem volt probléma, és tanácsolta is hogy melyik napokon próbálkozzunk. és lehetséges hogy ez a barnázás miatt nem tapadt meg normálisan? és mennyi esély van hogy még egyszer átéljük ezt a rémálmot? Válaszát előre nagyon köszönöm: (

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza terhesség témában

A rendellenes vérzés miatt csináltak műszeres befejezést, valamint ebből igazolható szövettanilag a terhesség. A terhességi teszt terhességet igazolt, azonban ezt ultrahanggal nem látta méhen belül, az a vérzéssel kiürülhetett.

A barnás folyás is a vetélés korai tünete, ennek oka lehet genetikai, gyulladás, tapadási rendellenesség, immunológiai, véralvadási zavar. A terhességek 20%-a végződik vetéléssel, a felismert terhességek 10%-a. Az ismétlődés kockázata, kettő vetélésre 5%.

Kérdés: 2015. január 13., 15:45; Megválaszolva: 2015. január 15., 20:15
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45